QBE Insurance


qbe-insurance

This project followed on from the initial fit-out of 2 floors at Plantation Place to allow QBE Insurance to consolidate. The project brief was to create a new enlarged reception area incorporating waiting area, brokers meeting area, brokers ‘hub’, VIP lounge and associated amenities to provide a unique ‘shop front’ for QBE in London. The 200m2 waiting and meeting areas can be converted into a function space capable of accommodating 150 people.

Integral/Elementa were appointed to provide all mechanical, electrical and public health design in order to facilitate the new functionality of the office. This required an upgrade to the air-conditioning to adequately condition the space whilst events are in progress, mood lighting, fully adjustable scene setting giving a high flexibility for the use of this space, and modification of all M&E services to accommodate the new functions.

Please follow and like us:
Get in Touch
×

Get In Touch

Top